Arkadaşlarımız yemekhanede kaldı

Haber61 Haber Merkezi - TRABZON’un Çaykara İlçesi'nde çığ düşmesi sonucu 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de çığ altında kaldığı olayda arama kurtarma ekipleri çığ düşen bölgeye yakın bir noktaya ulaşarak HES şantiyesi görevli birisiyle görüştü. Adı açıklanmay

Arkadaşlarımız yemekhanede kaldı

Haber61 Haber Merkezi - TRABZON’un Çaykara İlçesi'nde çığ düşmesi sonucu 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de çığ altında kaldığı olayda arama kurtarma ekipleri çığ düşen bölgeye yakın bir noktaya ulaşarak HES şantiyesi görevli birisiyle görüştü. Adı açıklanmayan kişi yetkililere verdiği bilgilerde arkadaşlarının şantiyeye ait yemekhanede mahsur kaldıklarını öne sürerek, bölgede ki yolun yayan gidilebileceğini iddia etti.

Çığ felaketinin yaşandığı bölgeye Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ile birlikte yaklaşık 2 kilometre kadar yaklaşan ekipler, burada kendisini HES şantiyesinde görevli olarak tanıtan bir kişiden bilgi aldı.

Ekiplerce cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde yetkili olduğunu öne süren kişi, bölgeye ulaşmanın aslında çok da zor olmayacağını, kendisinin söz konusu şantiyeye birkaç kez yayan olarak gittiğini iddia etti. İsmi açıklanmayan kişi, bazı arkadaşlarının şantiyeye ait yemekhanede mahsur kaldıklarını öne sürerek “Asıl mağdur olanlara henüz daha kimse ulaşmadı. Şu anda arkadaşlar yemekhane binasının içindeler. Yürüyecek halde değiller. Araçla gidilecekse bin 200 metrelik bir yol var. Ama çok kolaylıkla açılabilecek bir yol. Tamamen kapanmış bir yol değil. Yol güzergâhı belli 2-3 defa ben yayan olarak gittim geldim o yolda. Gayet rahat buzlanma yok bir şey yok. Elleri kolları tutmaz hale gelen arkadaşlar bu yemekhane sahasındalar. Oranın yolu çok basit bir şekilde açılabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel