Arkadaşına sıkılan kurşuna hedef oldu....

Giresun'un Alucra İlçesi'nde, belediye işçisi 41 yaşındaki Cihan Tepe, birlikte yemeğe çıktığı arkadaşına kurulan pusuda kurşuna hedef olarak yaşamını yitirdi.Belediyede görevli zabıta memuru İbrahim Yıldırım ile belediye işçisi Mustafa Coştur, bir süre ö

Arkadaşına sıkılan kurşuna hedef oldu....

Giresun'un Alucra İlçesi'nde, belediye işçisi 41 yaşındaki Cihan Tepe, birlikte yemeğe çıktığı arkadaşına kurulan pusuda kurşuna hedef olarak yaşamını yitirdi.

Belediyede görevli zabıta memuru İbrahim Yıldırım ile belediye işçisi Mustafa Coştur, bir süre önce aralarında çıkan tartışmanın büyümesiyle kavga etti. Mustafa Coştur'un oğlu 24 yaşındaki Sefa Coştur, babasını dövdüğünü iddia ettiği Yıldırım'a husumet beslemeye başladı ve onu öldürmek için plan yaptı. Sefe Coştur, bugün öğlen saatlerinde Belediye binası önünde gizlenip, İbrahim Yıldırım'ı beklemeye başladı.
 
Binadan belediyede işçi olarak çalışan arkadaşı Cihan Tepe ile birlikte yemek yemek üzere çıkan İbrahim Yıldırım, Sefa Coştur'u elinde tabancayla fark edince kaçmak istedi. Ancak Sefa Coştur'un art arda ateşlediği tabancasından çıkan kurşunlardan biri, olayla hiçbir ilgisi bulunmayan Cihan Tepe'nin karnına isabet etti.
 
Kanlar içinde yerde kalıp ağır yaralanan Tepe, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı. Kaçan Sefa Coştur ise polis taarfından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler