Arhavi'de korkutan yangın

 Edinilen bilgiye göre, bir süre önce ihalesi yapılan ve daha sonra yüklenici firma tarafından çalışmalarına başlanan alt yapı da kullanılmak üzere döşenecek borular 4 TIR ile ilçeye getirilerek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinin kullanılmayan at

Arhavi'de korkutan yangın

 

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce ihalesi yapılan ve daha sonra yüklenici firma tarafından çalışmalarına başlanan alt yapı da kullanılmak üzere döşenecek borular 4 TIR ile ilçeye getirilerek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinin kullanılmayan atıl bölümüne boşaltılmıştı.

Saat 10.00 sıralarında nedeni belirlenemeyen şekilde boruların bulunduğu yerde başlayan yangın bir anda diğer borulara da sıçrayarak ilçede bir duman bulutu oluşturdu. Arhavi Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme araçları ile müdahale edilen yangın bir süre sonra kontrol altına alındı. Yangının ardından oluşan duman okulda öğrenim gören bazı öğrencileri olumsuz etkilerken, her türlü ihtimale karşı da okul boşaltıldı.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde çocukları okuyan velilerde yoğun duman ardından çocuklarının akıbetini öğrenmek için okula akın ettiler. Yangının çıkış nedeni ile inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel