Araklı'da Yaptığı Şakayı Canıyla Ödüyordu

Trabzon’da bir kişi elinde kasap bıçağı olan arkadaşına şaka yapmak isterken bacağından yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Araklı İlçesi Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda tiki bulunan S.B., çoğu zaman kendisine şaka yapan çaycı arkadaşı A.A’nın ken

Araklı'da Yaptığı Şakayı Canıyla Ödüyordu

Trabzon’da bir kişi elinde kasap bıçağı olan arkadaşına şaka yapmak isterken bacağından yaralandı.

 
Edinilen bilgiye göre, Araklı İlçesi Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda tiki bulunan S.B., çoğu zaman kendisine şaka yapan çaycı arkadaşı A.A’nın kendisine çay verdikten sonra arka tarafından beline dokundu.
 
Bu sırada et kesen S.B., tiki olması nedeniyle aniden geriye dönerek elindeki bıçağı çaycı arkadaşı A.A.’nın bacağına isabet ettirdi.
 
Hastaneye kaldırılan A.A.’nın önemli bir yaralanması olduğu öğrenilirken, olayın şaka ve kaza sonucu meydana geldiği A.A’nın arkadaşından davacı ve şikayetçi olmadığı belirtildi.
S.B ifadesinde olayın istem dışı meydana geldiğini belirtirken, soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler