Araklı'da Turup Zirvesi

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon’daki bir dizi ziyaretlerini ve incelemelerini sürdürüyor. Bakan Bayraktar, Araklı Turup’ta incelemelerde bulundu.Bakan Bayraktar, Trabzon’da Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı sonlarında ise gece y

Araklı'da Turup Zirvesi

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon’daki bir dizi ziyaretlerini ve incelemelerini sürdürüyor. Bakan Bayraktar, Araklı Turup’ta incelemelerde bulundu.

Bakan Bayraktar, Trabzon’da Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı sonlarında ise gece yarılarına kadar vatandaşla görüşmüştü. Bakan Bayraktar Trabzon programı kapsamında son iki gününü ise vatandaşa ve esnafa ayırdı. Bu iki gün süre zarfında vatandaşı ve esnafı dinledi. Bakan Bayraktar bunun yanında ise Araklı Turup mevkiinde kurulması planlanan çöp alanı ile ilgili de incelemelerde bulunmak üzere Araklı’ya gitti.

Bakan Erdoğan Bayraktar ve beraberinde Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan , Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ile birlikte Araklı İçesi Turup mevkiinde incelemelerde bulundular.

Daha sonra ise Bakan Bayraktar ve beraberindekiler, Araklı Belediyesine geçerek burada bir buçuk saatten fazla süren bir toplantıda Turup’a çöp dökülmesine konusu görüştüler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel