Araklı'da göz yaşları sel oldu

 Bingöl’deki KCK yapılanması davasında Bingöl Karlıova’daki görevlerinin Tamamlayarak Bingöl’e dönme yolunda bölücü terör örgütü mensuplarının yolla koydukları patlayıcı madde ile hayatını kaybeden 8 polis erinden bir tanesi olan Trabzonlu Ümit (Umut) Yıl

Araklı'da göz yaşları sel oldu

 

Bingöl’deki KCK yapılanması davasında Bingöl Karlıova’daki görevlerinin Tamamlayarak Bingöl’e dönme yolunda bölücü terör örgütü mensuplarının yolla koydukları patlayıcı madde ile hayatını kaybeden 8 polis erinden bir tanesi olan Trabzonlu Ümit (Umut) Yıldırım’ın (27) Trabzon Araklı Merkez’de bulunan evine ateş düştü.

 

Beş yıl önce babasının kaybeden Şehit Polis memuru Yıldırım  annesi Zinnet Yıldırım oğlunun şehit haberini alınca yıkıldı.  Oğlunun şehit olduğu haberini anne Yıldırıma getirmek için eve giden Araklı Emniyet müdürü Ergün Kızılboğa’yı bir anda karşısında gören anne Yıldırım “Umut’um sen mi geldin.” Diyerek emniyet müdürü Kızılboğa’nın boynuna sarılması eve gelen heyet olmak üzere evde bulunan herkesi göz yaşlarına boğdu.

23.gif

 

Şehit Polis memeru Ümit Yıldırım’ın annesi Zinnet Yıldırım, “ oğlum yıllarca minibüsçülük yaparak üniversiteyi bittirdi. Sonra yıllarca KPSS’ye çalıştı sonunda polis oldu onu. Daha 2. yılında şehit oldu.”söyledi.  

 

İlgili haberler 

 

Araklı'ya şehit ateşi düştü

Şehit ateşi Trabzon'a düştü

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel