Araklı'da Deniz'de can pazarı

Trabzon’da genç bir kız kayalıklarda gezerken denize düştü. Bu sırada genç kızı kurtarmak  için 4 kişi çeşitli aralıklarla denize girdi.. Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Araklı İlçesinde saat 10:00 sıralarında meydana geldi. Kayalıklarda gezinen S.K

Araklı'da  Deniz'de can pazarı
Trabzon’da genç bir kız kayalıklarda gezerken denize düştü. Bu sırada genç kızı kurtarmak  için 4 kişi çeşitli aralıklarla denize girdi..
 
Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Araklı İlçesinde saat 10:00 sıralarında meydana geldi. Kayalıklarda gezinen S.K. adlı 19 yaşında ki genç kız ayağının kayması sonrası denize düştü. Bunun üzerine babası İ.K. genç kızı çıkarmak için denize atladı. Ancak genç kızı kurtaramayınca bu kez kardeşleri M.K. ve A.K. denize girdi. Ancak onlarda genç kızı kurtarmakta başarısız olunca bu kez genç kızın dayısı denize girdi. Denizde ki 4 kişiyi tek tek kenara çıkaran dayı olası bir facianın da önüne geçmiş oldu. 
 
Olayın ardından genç kız tedavi altına alınırken soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel