Araklı Tüneli İnceleniyor...

Bayburt Valisi Kerem Al, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Aydıntepe Kaymakamı Abdullah Şen, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak ile bazı yetkililer, Araklı tüneli şantiyesini gezdi. Şantiye şefi Erde

Araklı Tüneli İnceleniyor...

Bayburt Valisi Kerem Al, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Aydıntepe Kaymakamı Abdullah Şen, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak ile bazı yetkililer, Araklı tüneli şantiyesini gezdi.

Şantiye şefi Erdem Genç, verdiği bilgide, tünelin 4 kilometre uzunluğunda çift gidiş geliş olarak planlandığını, tünel eğiminin ise yüzde 3, 5 olarak gerçekleşeceğini söyledi.

Tünel giriş kısmının Aydıntepe ilçesi Sorkunlu köyü Aşağı Mezra Mahallesi, çıkış yerinin de Trabzon Araklı Kıran Yaylası olacağını ifade eden Genç, "Ayrıca yol güzergahı üzerinde viyadük çalışmaları da ilave edilecektir. Tünel yapımı ve yol genişletme çalışmaları yaklaşık 3 yılda tamamlanarak mevcut yol 40 kilometre kısaltılmış olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel