Araklı Kaymakamı 100. gününü kutladı

 Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, ilçede göreve başlayışının 100.gününde, kendisini ziyaret edenler için yemek verdi.Yemeğe, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Cumhuriyet Savcıları Necati Kurçenli ve Emre Gültek, Emniyet Müdürü Ergün Kızılboğa, işadamları,

Araklı Kaymakamı 100. gününü kutladı

 

Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, ilçede göreve başlayışının 100.gününde, kendisini ziyaret edenler için yemek verdi.

Yemeğe, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Cumhuriyet Savcıları Necati Kurçenli ve Emre Gültek, Emniyet Müdürü Ergün Kızılboğa, işadamları, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Tezcan, yaptığı konuşmada, ilçeye gelişinin 100. gününde makamına gelerek ziyarette bulunanlara, gündemin yoğunluğundan dolayı iade-i ziyarette bulunamadığını belirterek, "Hepinizi bir arada görmek ilçemizin sorunlarını birlikte paylaşmak için Belediye Başkanımızın da katkılarıyla böyle bir akşamı organize ettik. Geçmişte ilçemizde olan asayiş sorunlarını en aza indirmek için neler yapabileceğimizi paylaşmak için bir araya geldik" dedi.

Huzur ve güvenliği sağlamak için öncelikleri arasında ilçeye MOBESE sistemi kurulması olduğunu ifade eden Tezcan, "Bunu hızlandırmak için ilçemizdeki işadamlarının bir miktar desteğine ihtiyacımız olacak. İlçe ve belde belediye başkanlarımız destek için söz verdiler" diye konuştu.

Belediye Başkanı Çebi ise Araklı'ya her alanda hizmet eden insanlar olduğunu kaydederek, "Onları bir arada görmekten mutlu oluyoruz. Araklı'nın sorunlarına, tek vücut haline gelip çözüm üreteceğiz. Araklı'ya yatırım yapan hayırsever işadamımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda, Emniyet Müdürü Ergun Kızılboğa ise ilçeye kurulması düşünülen MOBESE sistemi hakkında bilgi verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler