Araklı Cinayetinin Ardından

Trabzon'un Araklı ilçesinde işlenen cinayetin ardından olayla ilgili gözaltında alınan 6 kişiden 2'si adliyeye sevk edildi.Trabzon'un Araklı ilçesinde iki akraba grup arasında aile içi anlaşmazlıktan çıktığı iddia edilen kavgada, Hasan ve Emine Demir sila

Araklı Cinayetinin Ardından


Trabzon'un Araklı ilçesinde işlenen cinayetin ardından olayla ilgili gözaltında alınan 6 kişiden 2'si adliyeye sevk edildi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde iki akraba grup arasında aile içi anlaşmazlıktan çıktığı iddia edilen kavgada, Hasan ve Emine Demir silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından polisin yaptığı inceleme sonrasında gözaltına alınan 6 şüphelilerden Ergün D. (27) ve Mehmet D. (25) Araklı Adliyesi'ne sevk edildi. Gözaltında bulunan diğer şüphelilerin ise daha sonra adliyeye sevk edileceği bilgisi verildi.
Öte yandan, 5 kişinin adliyeye sevki sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel