Araklı bir okul daha kazandırılıyor

Araklı Belediye Başkanı Recep Cebi’nin gayretleri neticesinde Araklı ilcesine bir okul daha kazandırılıyor.Yapılan anlaşmalar sonucunda 24 derslikli okul yapımına başlayan Özyurt kardeşler kendilerine bu imkanı sunan Araklı Belediye Başkanı Recep Cebi ve

Araklı bir okul daha kazandırılıyor

Araklı Belediye Başkanı Recep Cebi’nin gayretleri neticesinde Araklı ilcesine bir okul daha kazandırılıyor.

Yapılan anlaşmalar sonucunda 24 derslikli okul yapımına başlayan Özyurt kardeşler kendilerine bu imkanı sunan Araklı Belediye Başkanı Recep Cebi ve Devletin tüm kademelerine teşekkür etti.

İşadamı Yüksel Özyurt yaptığı açıklamada ” Ben sürekli olarak yeni bir şeyleri öğrenmenin peşinde koştum ve yine hala da öyle devam ediyorum. İşte bu öğrenme aşkını yeni nesil gençlerimize de aşılamak adına bir şeyler yapmak istedim. Okullar eğitim ve öğrenim yerleridir, ilim irfan yuvalarıdır. Ülkeler okullarının çokluğuyla ve iyi yetiştirilmiş gençliğiyle daha güçlü olurlar ve daha büyürler. Çok mutluyum, çok gururluyum.

Burada öğrenim görecek ve mezun olacak gençlerimizin büyük hayallere sahip, büyük amaç ve hedeflere sahip olacaklarına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle yapımına başladığımız okulu milli eğitim bakanlığımıza ve sevgili öğrencilerimize armağan ediyorum” dedi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Cebi ise, ” Her zaman bir Araklılı olarak bu ilçenin işadamlarına hep teşekkür etmişimdir. Okulundan hastanesine kadar burada yapılan birçok alanda araklı ilçemizin çok değerli işadamları kendi ilçelerini unutmamıştır. Hepinizin bildiği gibi insanlar bir yılı düşünüyorsa tarla ekmeli, on yılı düşünüyorsa ağaç dikmeli, yüz yılları düşünüyorsa mutlaka eğitime önem vermeli.

Milli eğitimin temel amacı; çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, çağdaş, yorumlayabilen ve düşünebilen şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Bütün hedefimiz bu amaç doğrultusunda iyi nesiller yetiştirmektir. İşte bu da bu okullar sayesinde olacaktır. Bu hedef doğrultusunda benimde bir katkım olsun diyen Özyurt ailesine şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler