Aradaki fark çok basit

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kendileri ile muhalefetin büyükşehire farklı baktığını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu  büyükşehir ile herşeyin daha güzel olacağını muhalefetin ise  büyükş

Aradaki fark çok basit
Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kendileri ile muhalefetin büyükşehire farklı baktığını söyledi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu  büyükşehir ile herşeyin daha güzel olacağını muhalefetin ise  büyükşehirle birlikte  halkın mağdur olacağını savunduğunu ifade ederek, “Yani onlar biz büyükşehir belediye başkanı olursak halk mağdur olacak diyorlar. Bizse büyükşehir ile birlikte halkımız çok daha fazla hizmet alacak diyoruz. Biz Büyükşehirle birlikte her şey çok daha güzel olacak diyoruz ve söz veriyoruz.  Aradaki fark bu kadar basit” dedi. 
 
 
Muhalefetin başında beri büyükşehire karşı olduklarını belirten Gümrükçüoğlu “Tıpkı geçmişte boğaz köprüsüne karşı oldukları gibi, tıpkı Marmaray’a karşı oldukları gibi, tıpkı havalimanına karşı oldukları gibi.  Büyükşehire karşı olanlar ‘Büyükşehir halkı mağdur edecek’ diyorlar. Bizse halkın yaşam standardı büyükşehirle birlikte daha da yükselecek. Biz Büyükşehir Belediyesi’nin halka yansıyan hiçbir olumsuzluğu olmayacağını söylüyoruz ve bunun için halkımızdan destek istiyoruz. Büyükşehiri kurmak ve onu yönetmek çok basit bir olay değildir. Bu nedenle herkes bu işi yapamaz. Büyükşehire karşı olanlar bu işi yapamayacaklarını bildikleri için böyle söylemde bulunuyorlar. Halkımızda tüm bunları görüyor ve anlıyor” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel