Arabistan'dan Trabzon'a uçak seferleri artacak

DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) M Suat Hacısalihoğlu, Traveler Club Genel Müdürü Turki Abdullaziz El Yahya, Hasan El Zahrani ve beraberindeki iki kişi ile görüştüler. Genel Müdür Turki Abdullaziz

Arabistan'dan Trabzon'a uçak seferleri artacak
DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) M Suat Hacısalihoğlu, Traveler Club Genel Müdürü Turki Abdullaziz El Yahya, Hasan El Zahrani ve beraberindeki iki kişi ile görüştüler.
 
Genel Müdür Turki Abdullaziz El Yahya, charter seferlerinin başlatılması ve oluşturulan yakın işbirliğine katkılarından dolayı DOKA ve TTSO’ya teşekkür etti. Türkiye’nin birçok iline gezdiklerini belirten El Yahya bölgenin doğal ve tabiat güzellikleri ile kendilerini büyülediğini ifade ederek, “Türkiye’de birçok ili gezme fırsatı buldum. Bölgenin doğal ve tabiat güzellikleri tüm Arap dünyasını da cezbediyor” dedi.
 
Riyad’dan yapılan charter seferlerinin Cidde ve Medine’den de yapmayı arzuladıklarını ifade eden El Yahya, önümüzdeki haftaya gelecek olan 3 uçağın da artarak devam edeceğini kaydetti.
 
Bölgenin eşsiz doğal güzelliklerinin yanında yatırım olanaklarının da fazla olduğunu ifade eden Genel Sekreter Kaldırım ise, “Bölgemiz eşsiz bir doğal güzelliğe sahip. Bizde bu doğal güzelliğin en iyi şekilde değerlendirilmesi için elimizden geleni yapıyor. Bölgemiz 4 mevsimde yabancı ve yerli turist potansiyeline hitap edebilir. Bizler sizlere her zaman yardımcı olmaya hazırız” şeklinde konuştu.
 
TTSO Başkanı Hacısalihoğlu da işadamları olarak her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, özellikle yatırım konusunda önemli işbirliklerine imza atabileceklerini kaydetti.
 
Ziyaretlerinden ötürü DOKA Genel Sekreteri Kaldırım ve TTSO Başkanı Hacısalihoğlu heyete çeşitli hediyeler verirken, heyette DOKA Genel Sekreteri Kaldırım ve TTSO Başkanı Hacısalihoğlu’na hurma verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel