Annesinin dostunun başını kesti

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 47 yaşındaki Osman B., dost hayatı yaşadığı 40 yaşındaki Kamile K.'nın oğlu 17 yaşındaki S.K. tarafından başı kesilerek öldürüldü. Osman B.'nin vücudunda 40 bıçak darbeside bulundu. Olay Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde meyd

Annesinin dostunun başını kesti

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 47 yaşındaki Osman B., dost hayatı yaşadığı 40 yaşındaki Kamile K.'nın oğlu 17 yaşındaki S.K. tarafından başı kesilerek öldürüldü. Osman B.'nin vücudunda 40 bıçak darbeside bulundu.

Olay Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde meydana geldi. Bir kereste fabrikasında işçi olarak çalışan evli ve 6 çocuk babası Osman B., geçen Cumartesi günü eve gelmeyince ailesi polise giderek şikayette bulundu.

Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Osman B., için ailesi 'Kamile K. ile dost hayatı yaşıyordu. Belki onun yanındadır' diyerek ifade verdi. Bunun üzerine polis Kamile K. ve eşi 46 yaşındaki Osman K.'yı gözaltına aldı. Her ikisi de ifadelerinde Osman B.'yi görmediklerini söyledi. Bunun üzerine polis, savcılık talimatı ile çifti serbest bıraktı.

Ancak polis soruşturmayı derinleştirdi. Devreye Samsun İl Emniyet Müdürlüğü cinayet bürosu ekipleri de girdi. Samsun polisi, yeniden Osman K., eşi Kamile K., çocukları S.K. ve 18 yaşındaki Elif K.'yı gözaltına aldı. Zanlılardan Kamile K. sorgusunda suçlamaları kabul ederek, "Osman B. ile ben 2004 yılından bu yana dost hayatı yaşıyordum.

Bunu eşim ve çocuklarım öğrendi. Osman B.'den kurtulmak istedim. Onu 'evde kimse yok' diyerek çağırdım. Eve geldiğinde oğlum S.K., onun kafasını kesti ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Babası Osman K. da ona yardım etti. Kafasını ve vücudunu farklı çuvallara koyarak ilçenin Dümlek Yaylası'nda taşların arasına koyduk" dedi.

Polis verilen adrese giderek cesede ulaştı. Evde yaptığı incelemede de bir yıkanmış halı ve olayda kullanılan bıçak ele geçirildi. Osman K.'nın 16 yaşındaki E.A. ile dost hayatı yaşadığı ortaya çıktı. Gözaltında bulunan zanlıların soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler