Annesini silahla karşıladı

SAMSUN'da 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde silah kaçakçılığı iddiasıyla 14 ay tutuklu yargılanan 4 çocuk annesi 46 yaşındaki Aynur K. tutuksuz yargılanmak üzere dün tahliye edildi. Bugün otomobil ile annesini cezaevinden almaya giden 23 yaşındaki Ceyhun K.,

Annesini silahla karşıladı
SAMSUN'da 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde silah kaçakçılığı iddiasıyla 14 ay tutuklu yargılanan 4 çocuk annesi 46 yaşındaki Aynur K. tutuksuz yargılanmak üzere dün tahliye edildi. Bugün otomobil ile annesini cezaevinden almaya giden 23 yaşındaki Ceyhun K., üzerinde ruhsatsız silahla yakalanınca gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin 14 ay önce yaptığı silah kaçakçılığı operasyonunda 14 kişiyle birlikte yakalanan Aynur K. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Aynur K., son kez çıktığı duruşmada mahkeme heyeti tarafından tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Tahliye haberinin ardından Aynur K.'nın oğlu Ceyhun K., arkadaşları 19 yaşındaki Caner K. ve 24 yaşındaki Hasan S. ile birlikte 55 SS 100 plakalı otomobil ile tahliye olan annesini bugün cezaevi önünde beklemeye başladı. Bu sırada bir kişi 155 Polis İmdat telefonunu arayarak otomobilde bekleyenlerde tabanca olduğunu ihbar etti.

Kısa sürede otomobilin yanınan gelen polis, aramada Ceyhun K.'nın üzerinde 1 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Otomobil içinde yapılan aramada ise paspasın altına bırakılmış ve Hasan S.'ye ait olduğu belirlenen 1 ruhsatsız tabanca ile her iki silaha ait 24 mermi ele geçirildi.

3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler