Anne kız sobadan zehirlendi

 Giresun'un Nizamiye Mahallesinde bir evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından anne ile iki kızı zehirlendi.Olay, bugün sabah meydana geldi. Sabahleyin il dışında çalışan baba Sinan Kocabıyık telefonla eşine ulaşamayınca kardeşini arayarak bakmasını ist

Anne kız sobadan zehirlendi

 

Giresun'un Nizamiye Mahallesinde bir evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından anne ile iki kızı zehirlendi.

Olay, bugün sabah meydana geldi. Sabahleyin il dışında çalışan baba Sinan Kocabıyık telefonla eşine ulaşamayınca kardeşini arayarak bakmasını istedi.

Eve gelen kardeş kapıyı açan olmayınca apartmandaki komşulardan yardım istedi. Komşular balkondan eve girince anne ile iki kızını baygın halde yerde buldu.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından anne Fatma Kocabıyık (49) Giresun Devlet Hastanesine, kızları Simay Kocabıyık (10) ve Miray Kocabıyık (14) ambulansla Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Simay Kocabıyık yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Miray Kocabıyık da Özel Giresun Ada Hastanesine, anne Fatma Kocabıyık ise Giresun Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Anne Fatma Kocabıyık ile kızı Miray Kocabıyık'ın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler