Ankara'nın da kaderi Trabzon gibi!

Trabzon ve Ankara'da 3 Şubat günü elektrikler kesilecek. Çoruh EDAŞ Trabzon Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Trabzon’da 3 Şubat'ta elektrik kesintisi yaşanacağı belirtilmişti.Bu kez de bir elektrik kesintisi haberi Ankara'dan geldi. Üstelik aynı g

Ankara'nın da kaderi Trabzon gibi!

Trabzon ve Ankara'da 3 Şubat günü elektrikler kesilecek. Çoruh EDAŞ Trabzon Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Trabzon’da 3 Şubat'ta elektrik kesintisi yaşanacağı belirtilmişti.

Bu kez de bir elektrik kesintisi haberi Ankara'dan geldi. Üstelik aynı gün. Trabzon ve Ankara'nın bazı bölgelerine 3 Şubat günü elektrik verlimeyecek. Trabzonlu ve Ankaralı vatandaşlar ise 2011 Türkiyesi'nde karanlıkta kalmanın üzücü olduğunu belirttiler.

İşte Trabzon'da elektriklerin kesileceği yerler

Trabzon ÇEDAŞ’tan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "03.02.2011 tarihinde şebeke tadilat  çalışması  sebebiyle  05.00 ile 08.00 saatleri  arasında  Merkez Çukurçayır ve Akyazı  beldeleri, Aktoprak, Karlık, Subaşı, Kireçhane, Uğurlu, Akaya, Karakaya, Geçit, Bengisu, Tos köyleri Yeşilova mahallesi, gürbulak  beldesi, Yeşiltepe, Ayvalı, Doğançay, Fatih, Ağırlı, Gündoğdu  köyleri,

 

Akçaabat  ilçesi belde ve köyleri, Düzköy ilçesi  belde ve köyleri, Çarşıbaşı  ilçesi Fener ve Gülbahçe köylerine elektrik  verilemeyecektir"

Ankara'nın bazı ilçelerinde de programlı elektrik bakım, onarım, tesis, arıza giderme ve hat çalışmaları sebebiyle 3 Şubatta elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre ise, kesinti uygulanacak yerler ve saatleri şöyle: "Çankaya'da Mustafa Kemal Mahallesi Barış Sitesi 2106, 2109, 2110, 2112 ve 2113. sokaklara 09.00-14.00 saatleri arasında, Erzurum Mahallesi 1246 ve 1247. sokaklar ile Gökkuşağı Caddesi No: 9'a 09.00-14.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Elmadağ'da Tatlıca Mahallesi ve civarında 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

Kazan'da ise Satıkadın, Kayı ve Y. Beyazıt mahallelerinin bir kısmına 09.00-14.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel