Ankara'da Hamsi Şöleni

Ankara'daki Trabzonlular Vakfı/Derneği ve Kadın Platformu geleneksel hamsi gününde Trabzonluları buluşturdu.Trabzonlular ve Ankara'daki sivil toplum örgütlerinin kadın temsilcileri hamsi tava, su böreği, kara lahana sarma, Trabzon Pidesi ve hanımların haz

Ankara'da Hamsi Şöleni

Ankara'daki Trabzonlular Vakfı/Derneği ve Kadın Platformu geleneksel hamsi gününde Trabzonluları buluşturdu.

Trabzonlular ve Ankara'daki sivil toplum örgütlerinin kadın temsilcileri hamsi tava, su böreği, kara lahana sarma, Trabzon Pidesi ve hanımların hazırladığı binbir çeşit el ürünü yöresel yemeklerle biraraya geldiler.

Eski Bakan Faruk Nafız Özak ve milletvekillerinin de katıldığı bu özel günde Bir konuşma yapan Faruk ÖzaK  "Trabzon Vakfı / Derneğinın ve Kadın Platformunun  çok güzel işlere imza attı, bu yıl Şubat ayında Ankara'da AKM'de yapılacak "Trabzon Etkinlikleri 6" ile de büyük bir çalışma  gerçekleştireceklerine inanıyorum, bu nedenle Vakıf çalışanlarını kutluyorum" dedi.

Vakıfın Türk Halk Müziği korosundan 4 koristin sunduğu mini solo konserden sonra kadın erkek tüm hemşehriler kemeçenin cazibesine kapılarak horon teptiler..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler