Ankara'da Artvin günleri düzenlenecek!

Artvin Valiliğince, 10-13 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan “3.Artvin Tanıtım Günleri” hazırlık toplantısı yapıldı.Artvin Valisi Kemal Cirit başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Artvin Milletvekili İsr

Ankara'da Artvin günleri düzenlenecek!

Artvin Valiliğince, 10-13 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan “3.Artvin Tanıtım Günleri” hazırlık toplantısı yapıldı.

Artvin Valisi Kemal Cirit başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Ankara Artvin ve Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Sabriye Tuncay,Trabzon Artvinliler  Derneği Başkanı Ahmet Külekçi , Artvin’de faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Artvin Tanıtım Günleri projesinin içeriğinin hazırlanması ve uygulanması konularında katılımcılar tarafından fikir alış verişinde bulunuldu.Artvin çok zengin bir içerikle 10-13 Nisan tarihleri arasında Ankara’da Atatürk Kültür Merkezinde(AKM) gerçekleşecek “Artvin günleri” kapsamında her yönüyle tanıtılacak.Tanıtım günlerinin Ankara’dan sonra Bursa ve İstanbul’da da yapılması planlanıyor

VALİ CİRİT:TRABZON’DAKİ ETKİNLİĞE DE KATILACAĞIM

Artvin Valisi Kemal Cirit 7 Mart 2014 tarihinde Trabzon’da gerçekleşecek “Artvinliler Gecesine” de katılacağını ifade etti. Trabzon Artvinliler Derneği tarafından düzenlenecek “Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü etkinliği bu sene 7 Mart 2014 Cuma akşamı Zorlu-Grant Otel’de gerçekleşecek.

artvin-1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel