Ankara kapılarını Artvin’e açıyor

10-13 NİSAN 2014’TE ARTVİN RÜZGARI ESECEKAnkara’da tanıtım günleri etkinliğine bu kez Artvin damgasını vuracak.Üçüncü Artvin Tanıtım Günleri etkinliği için hazırlıklar sürüyor.Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 10-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek e

Ankara kapılarını Artvin’e açıyor
10-13 NİSAN 2014’TE ARTVİN RÜZGARI ESECEK
Ankara’da tanıtım günleri etkinliğine bu kez Artvin damgasını vuracak.Üçüncü Artvin Tanıtım Günleri etkinliği için hazırlıklar sürüyor.Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 10-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde Artvin her yönüyle tanıtılacak.
 
MUTLAKA ARTVİN’İ GÖRMELİYİM
Artvin Valisi Kemal Cirit Ankara’da gerçekleşecek etkinliğin her açıdan önemli olduğunu vurgulayarak “Artvin’in ne kadar güvenli-yaşanabilir ve  güzel bir şehir olduğunu vurgulamak anlamında bu etkinliklerin önemi büyük.Tanıtım Günlerine gelen mutlaka Artvin’i görmeliyim diyecek” dedi.
 
HERKESİ AKM’YE BEKLİYORUZ
Ankara Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sabriye Tuncay Ankara’nın kapılarını Artvin’e açacağını Artvin’inde bu etkinlikle dünyaya tanıtılacağını belirterek “Bu etkinliğin gerçekleşmesi için bize destek olan herkese  teşekkür ediyor,herkesi AKM’ye bekliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel