Ankapark'ın kapıları açıldı

Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolap, Başkan Gökçek’in, “İsteyen binsin” talimatıyla çalıştı. Başkentliler, her gün 15.30 ile 19.00 saatleri arasında parkı ziyaret edip, roller coaster ve dönme dolaba ücretsiz binebiliyor.Hürriyet Ankara'nın ha

Ankapark'ın kapıları açıldı

Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolap, Başkan Gökçek’in, “İsteyen binsin” talimatıyla çalıştı. Başkentliler, her gün 15.30 ile 19.00 saatleri arasında parkı ziyaret edip, roller coaster ve dönme dolaba ücretsiz binebiliyor.

Hürriyet Ankara'nın haberine göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolaba isteyen vatandaşlar artık binebilecekler” açıklamasının ardından her iki sistem de çalışmaya başladı.

ANKARA KUŞ BAKIŞI SEYREDİLİYOR

Ankapark’taki çalışmalar devam ederken, Başkan Gökçek’in çağrısı üzerine çok sayıda Ankaralı, roller coaster ve dönme dolap önünde kuyruğa girdi. ‘Şehrimizi Tanıyoruz’ gezileriyle kent turu attıktan sonra, Ankapark’ı da gezen ziyaretçiler, özellikle roller coaster’a binip, adrenalin yaşıyor.

Dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve 110 km hıza ulaşan roller coaster’a binen Ankaralılar, 870 metre uzunluğundaki raylarda çeşitli manevralarla 35 metre yüksekliğe çıkıyor. 55 metre yükseklikteki dönme dolaba binen vatandaşlar da Ankara’yı kuş bakışı seyretme fırsatını buluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel