Anaokulu öğrencilerinden anlamlı yardım

Şiran Anaokulu öğrencileri, "Sobanız Yanıyor Mu Ben Üşüyorum" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Suriye ve Van'daki çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Şiran Anaokulu öğrencileri, kampanya çerçevesinde kullanmadıkları kışlık ayakkabı, kazak,

Anaokulu öğrencilerinden anlamlı yardım
Şiran Anaokulu öğrencileri, "Sobanız Yanıyor Mu Ben Üşüyorum" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Suriye ve Van'daki çocuklar için yardım kampanyası başlattı.
 
Şiran Anaokulu öğrencileri, kampanya çerçevesinde kullanmadıkları kışlık ayakkabı, kazak, mont, elbise ve oyuncaklarını bir araya getirerek Suriye ve Van'daki yardıma muhtaç çocuklara gönderdi.
 
 Şiran Anaokulu Müdürü Erdal Dündar, "Sobanız Yanıyor mu Ben Üşüyorum" sosyal sorumluluk projesi kapsamında hem yardıma muhtaç öğrencilere ve ailelere yardımı hem de anaokulu öğrencilerinin yardımlaşma duygularının pekiştirilmeyi amaçladıklarını belirterek, "Bu bağlamda öğrenci velilerimiz de 'bunları göndersek giyerler mi, bunu koysak ayıp olur mu' diye düşünmesinler. Unutmasınlar ki yardıma muhtaç çok sayıda insan var. Kullanmadıkları, ihtiyaç fazlası elbise, ayakkabı gibi malzemeleri bize ulaştırsınlar. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler