Anadolu Ateşi Samsun'u büyüleyecek!..

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu İstanbul’daki nefes kesen gösterilerinin ardından ayağının tozuyla çıkacağı Karadeniz turnesine yeni bir durak daha ekledi.Karadeniz’de üst üste üç gösteri sunmaya hazırlanan Anadolu Ateşi hayranlarından gelen yoğun talep üzer

Anadolu Ateşi Samsun'u büyüleyecek!..

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu İstanbul’daki nefes kesen gösterilerinin ardından ayağının tozuyla çıkacağı Karadeniz turnesine yeni bir durak daha ekledi.

Karadeniz’de üst üste üç gösteri sunmaya hazırlanan Anadolu Ateşi hayranlarından gelen yoğun talep üzerine turne programına Samsun’u da ekledi.

Karadeniz turnesi kapsamında gerçekleştirilecek gösteri sayısı eklenen Samsun gösterisiyle birlikte dörde yükseldi. Anadolu Ateşi turnenin ilk gösterisini 19 Şubat Çarşamba günü saat 19:30’da Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.

Ekip daha sonra 21 Şubat 2014 Cuma günü Ordu’da, 22 Şubat 2014 Cumartesi günü Trabzon’da ve son olarak 23 Şubat 2014 Pazar günü Rize’de hayranlarıyla buluşacak.

4 büyük gösteri ile dansın büyüleyici coşkusunu bu kez Karadeniz’e taşıyacak olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, dünyanın birçok noktasında sanatseverlerden yoğun ilgi gören Karadeniz yöresi danslarını bu kez kendi evinde sahneleyecek.

Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan turne ile ilgili görüşlerini dile getirirken Karadeniz’in “Anadolu Ateşi” gösterisinin en çok beğenilen bölümlerinden olduğunu, bu nedenle Karadeniz’e gitmenin heyecan verici olduğunu dile getirdi. Anadolu Ateşi, 4 yıl aradan sonra ilk defa Karadenizlilerle biraraya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel