"Anadolu Ateşi" Karadeniz turnesinde

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Karadeniz turnesi kapsamında Trabzon, Rize ve Ordu'da sanatseverlerle buluşacak.Anadolu'nun hemen hemen her yöresinden derlenmiş üç bin halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Karade

"Anadolu Ateşi" Karadeniz turnesinde

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Karadeniz turnesi kapsamında Trabzon, Rize ve Ordu'da sanatseverlerle buluşacak.

Anadolu'nun hemen hemen her yöresinden derlenmiş üç bin halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Karadeniz turnesi çerçevesinde Trabzon, Rize ve Ordu'da gösteri sunacak.

Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı topluluk, 21 Şubat Cuma saat 20.00'de Ordu'da Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda, 22 Şubat Cumartesi saat 19.00'da Trabzon'da Hayri Gür Spor Salonunda, 23 Şubat Pazar ise saat 19.00'da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kampüs Spor Salonu'nda sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler