Amerika'dan Trabzonlu öğrencilere destek

 1-5 Nisan tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan İlköğretim okullar arası Türkiye şampiyonasına Trabzon’u temsilen katılacak olan  hasan Tahsin Kırali ilköğretim okulu cumartesi günü yola çıkıyor. Okul takımına destek ise duyarlı Sürmeneli iş adaml

Amerika'dan Trabzonlu öğrencilere destek

 

1-5 Nisan tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan İlköğretim okullar arası Türkiye şampiyonasına Trabzon’u temsilen katılacak olan  hasan Tahsin Kırali ilköğretim okulu cumartesi günü yola çıkıyor. Okul takımına destek ise duyarlı Sürmeneli iş adamlarından kısa sürede geldi. Amerika’da yaşayan ve Granit ile uğraşan İş adamı Ali KOL öğrencilerin eşofman ve formalarını alarak şampiyonluk primi olarak ta 2500 dolar ödeyeceğinin sözünü verdi. İş adamı Ali KOL” haberi okuduğumda duygulandım ve guru duydum. Benimde ilçem . Bir çok anım var. Şampiyon olmaları halinde her oyuncuya 250 şer dolarda prim vereceğim. Onlar bizim geleceğimiz. onlara yatırım yapmamız lazım”
 
Öğrencilerin rahat ve temiz bir ortamda gidip gelmeleri içinde genç iş adamlarından  Zeki Karaali ve Amerika’da yaşayan Mustafa KOL ise yol harçlıklarını gönderdi. Gönderilen yardımlar Hasan Tahsin kırali İlköğretim okulu müdür yardımcılarından Nusret Dilaver’e teslim edildi.  Son derece memnu kalan öğrenciler ise” Bize çok uzaklardan bu güveni sağlayarak destek olan abi ve amcalarımıza teşekkür ediyoruz. Onların yüzünü kara çıkarmayacağız. İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz”dediler..
 
Sürmene Hasan Tahsin kırali İlköğretim okulun ile birlikte İstanbul,Ankara,Van,Uşak ,Muğla’dan birer oku İzmir’den ise iki ilköğretim Türkiye şampiyonluğu için yarışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel