Ambulansta can pazarı

 Samsun'dan Amasya'ya hasta nakleden ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu ambulansta bulunan 2 yaşındaki çocuk ve refakatçi annesi ile otomobildeki 6 kişi yaralandı. Samsun'dan Amasya'ya hasta taşıyan Rıza Karatay'ın (25) kullandığı 05 RA 674 plakalı

Ambulansta can pazarı

 

Samsun'dan Amasya'ya hasta nakleden ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu ambulansta bulunan 2 yaşındaki çocuk ve refakatçi annesi ile otomobildeki 6 kişi yaralandı.

 Samsun'dan Amasya'ya hasta taşıyan Rıza Karatay'ın (25) kullandığı 05 RA 674 plakalı ambulans, Suluova Kavşağı'nda Alper İşler (22) yönetimindeki 05 EL 543 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, ambulansta bulunan 2 yaşındaki Rana Uyar ve refakatçi annesi Meryem Uyar (33) ile otomobil sürücüsü Alper İşler ve beraberindeki Serhan (28), Saadet (60), Yalçın(27), Cavit(46) ve Batuhan Celep (3) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ulaşıma kapanan Amasya-Samsun Karayolu ise, ekiplerin çalışmasının ardından trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel