Ambulansın Çarptığı Yaya Yaşamını Yitirdi

 Gümüşhane'de bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ambulansın çarptığı yaya hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre bugün saat 18.45 sıralarında Arzular Beldesindeki E Tipi Kapalı Cezaevinden aldığı hastayı Gümüşhane Devlet Hastanesin

Ambulansın Çarptığı Yaya Yaşamını Yitirdi

 

Gümüşhane'de bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ambulansın çarptığı yaya hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgilere göre bugün saat 18.45 sıralarında Arzular Beldesindeki E Tipi Kapalı Cezaevinden aldığı hastayı Gümüşhane Devlet Hastanesinde getiren A.T. yönetimindeki 29 AD 969 plakalı ambulans, Gümüşhane-Trabzon karayolu otogar mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ömer Sefa Yücel'e (40) çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle yolda bir süre sürüklenen ve ağır yaralanan Yücel, olay yerine gelen başka bir ambulans ile Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yücel, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Yücel'in Gümüşhane Meteoroloji Müdürlüğünde 12 yıldır hizmetli olarak çalıştığı ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
 
Öte yandan Yücel'in mesai çıkışında çarşıdaki işlerini tamamladıktan sonra her akşam yaptığı gibi aynı güzergahtan evine gitmek isterken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kaza haberinin duyulmasının ardından hastaneye akın eden mesai arkadaşları ve yakınları fenalık geçirirken, Yücel'in ailesine acı haberi ise Meteoroloji Müdürü Nazım Kul verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler