Amacımız daha yeşil Trabzon

Kısa bir süre içerisinde yeşillendirilen Değirmendere orta refüj alanında başkan yardımcıları Hüseyin Turan ve Osman Gökhan Bali ile birlikte incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u daha yeşil ve yaşanılabili

Amacımız daha yeşil Trabzon

Kısa bir süre içerisinde yeşillendirilen Değirmendere orta refüj alanında başkan yardımcıları Hüseyin Turan ve Osman Gökhan Bali ile birlikte incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u daha yeşil ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi.

 

Avni Aker Stadyumu’nda başlatılan zemin çimlerini değiştirme çalışmaları kapsamında eski çimleri özel bir makine ile sökerek Değirmendere’deki orta refüje monte ettiklerini, tamamlanan çalışmalarla birlikte kente 5 bin metre kare yeni yeşil alan kazandırdıklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu , “ Beş gün gibi kısa bir sürede tamamlanan çalışmaların ardından Değirmendere mahallemizde bulunan orta refüjler yemyeşil bir görünüme kavuşmuş oldu. Kent genelinde yeşillendirme çalışmalarımızı büyük bir hızla sürdürmekteyiz. Özellikle sahilimizi yaşanılabilir mekanlar halene getirmek ve güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla başlattığımız yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Yeşillendirme çalışmalarında büyük katkıları olan başkan yardımcılarımıza, müdürlerime ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler