Altın çalan kızlar tespit edildi

Giresun'da bir kuyumcudan altın çaldıkları iddia edilen 2 kızın kimlikleri, Samsun polisinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesi sonucu tespit edildi.Edinilen bilgiye göre, Samsun'da ikamet eden ve hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları buluna

Altın çalan kızlar tespit edildi

Giresun'da bir kuyumcudan altın çaldıkları iddia edilen 2 kızın kimlikleri, Samsun polisinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesi sonucu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da ikamet eden ve hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları bulunan Y.G. (19) ve D.G. (16), 18 Nisan 2011 günü Giresun'da bir kuyumcudan alışveriş yapıyormuş gibi yapıp altın takı çaldı. Kuyumcunun güvenlik kamerası kayıtları civar illerdeki polislere dağıtıldı.

Kamera kayıtlarını inceleyen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, hırsızlık olayına Samsun'da ikamet eden Y.G. ve D.G.'nin karıştığını tespit etti.

Polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel