Altaş, " Arakan'da kan durmalı"

 Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı düzenlemiş olduğu İftar yemeğine katılım bil hayli yüksekti.Boztepe’de bulunan Ali Şükrü Bey Parkında düzenlenen İftar yemeğine Trabzon’un ilçelerinde bulunan Ülkü Ocakları ilçe temsilcilikleri ve çok sayıda ülkücü gen

Altaş, " Arakan'da kan durmalı"

 

Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı düzenlemiş olduğu İftar yemeğine katılım bil hayli yüksekti.

Boztepe’de bulunan Ali Şükrü Bey Parkında düzenlenen İftar yemeğine Trabzon’un ilçelerinde bulunan Ülkü Ocakları ilçe temsilcilikleri ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.

trabzon-ulku-ocaklari.jpg

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Trabzon İl Başkanı Vursay Altaş, “Ramazan tüm İslam âleminin sınavları arasında en önemli sınavlarından birisidir. Hep nefsi hem de bedenimizi terbiye etmiş olduğumuz bu aylarda insanlık sadece kendi ve ailesine değil etrafında bulunan insanlara da yardım etmesinin önemimin vurgulandığı bir aydır. Böyle güzel bir ayda kan ağlayan İslam ve Türk topraklarında akan kanların sona ermesini dilerken. Arakan’da din kardeşlerimize yapılan zulmü de şiddet ile kınıyorum tüm Türk dünyasını yardıma çağırıyorum.”dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel