Almanya başbakanı Trabzon'a geliyor

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Limanı’ nı Afganistan’dan çekilirken kullanan Alman askerlerini ziyaret etmek için Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ve Alman Savunma Bakanı Thomas de Maiziere’ nin geleceğini söyledi. Alman askerleri için açıklama

Almanya başbakanı Trabzon'a geliyor

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Limanı’ nı Afganistan’dan çekilirken kullanan Alman askerlerini ziyaret etmek için Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ve Alman Savunma Bakanı Thomas de Maiziere’ nin geleceğini söyledi.
 
Alman askerleri için açıklama yapan Vali Kızılcık,”Ankara-Berlin hattında gerekli anlaşmalar yapılmış ve geçişler için ilk askeri kafile gelmiştir. Burada üst kurulması gibi bir şey söz konusu değil. Askerlerin büyük ekonomik katkıları olacak. Limana 20 Milyon Dolar, kiraladıkları otele de 7 milyon dolar verdiler. Daha da katkıları olacaktır” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel