Almanlar Trabzon'a üs kuruyor

 Almanya Büyükelçiliği kaynakları, Almanya'nın Afganistan'dan geri çekilme sürecinde Trabzon'a bir üs kuracağını belirterek, ilk uçağın yarın Trabzon'da olacağını kaydetti. 200 ASKER TRABZON'DA GÖREV YAPACAK Kaynaklar, Almanya'nın üssünün lojistik bir mer

Almanlar Trabzon'a üs kuruyor

 

Almanya Büyükelçiliği kaynakları, Almanya'nın Afganistan'dan geri çekilme sürecinde Trabzon'a bir üs kuracağını belirterek, ilk uçağın yarın Trabzon'da olacağını kaydetti.
 
200 ASKER TRABZON'DA GÖREV YAPACAK
 
Kaynaklar, Almanya'nın üssünün lojistik bir merkez olacağını söyleyerek, silah dışındaki ekipmanların Trabzon'dan Almanya'ya nakledileceğini belirtti. Ayrıca, kaynaklar yaklaşık 150 Alman askerinin burada görev alacağını ifade ederek, toplam olarak 200 askerin Trabzon'da görev alacağını belirtti. Almanların Trabzon'da ne kadar görev yapacağı ise henüz netlik kazanmadığı belirtildi. Görev süresinin 2 yıldan az olacağı vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler