Aliya İzzet Begovic Trabzon'da temsil edildi

Trabzon’da başlayan 5. Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayına Türk Dünyasından katılım yüksek olurken dünyanın çeşitli ülkelerinden de katılım gerçekleşti.Ülkelerin Mimarları ve Mühendislerinin yanı sıra bakanlarının ve devlet adamla

Aliya İzzet Begovic Trabzon'da temsil edildi

Trabzon’da başlayan 5. Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayına Türk Dünyasından katılım yüksek olurken dünyanın çeşitli ülkelerinden de katılım gerçekleşti.

Ülkelerin Mimarları ve Mühendislerinin yanı sıra bakanlarının ve devlet adamlarının da katıldığı kurultaya Bosna Hersek’den katılan heyetin yanlarında getirdikleri Ali İzzet Begovic’in portresi görenleri duygulandırdı. Ergenekon’dan çıkışı temsil eden örste demir dövme sırasında kurultay protokolünün hemen arkasında cam çerçeve içerisinde bulunan fotoğrafı Bosna heyetinden gelen kişi tarafından havaya kaldırıldı  

1.20121015103216.jpg

Bosna Hersek’in kuruluş dönemlerinde Sırp birliklerine karşı vermiş olduğu amansız mücadele ile tanınan Aliya İzzet Begovic bir dönem gözleri kör olan Avrupa ülkeleri ve tüm dünyaya ezilen Bosna Halkının hürriyeti için direnmişti.   

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ Haber61.NET

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel