"Akyazı'yı Trabzonspor için yaptık"

 Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon’da gerçekleştirdiği mitingden önce binlerce kişiye seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu muhalefeti topta tuttu. Konuşmasına AK Parti’nin Trabzon

"Akyazı'yı Trabzonspor için yaptık"
 
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon’da gerçekleştirdiği mitingden önce binlerce kişiye seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu muhalefeti topta tuttu.
 
Konuşmasına AK Parti’nin Trabzon’da gerçekleştirdiği çalışmalara değinerek başlayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Şimdi sizlerle dertleşmek istiyorum. Kim bu memleketin hizmetkârı, kim bu vatanın taşı toprağı oldu? Şu Meydan Parkı’na bakalım. Eskiyi hatırlayalım. Burası 4 bin metrekarelik patlamış betonlarla dolu bir alandı. Şimdi 15 bin metrekare olarak son derece modern bir şekilde hizmetinizde. Bunu kim yaptı? Sizinle birlikte AK Parti yaptı. Şimdi ikinci etabı yapılıyor, bu ikinci etapta tarih ortaya çıkartılıyor. İkinci etap da bitince üçüncü etabı da yapılacak.
 
30 bin metrekarelik EYOF Parkı’nı Trabzon’a kim kazandırdı kim? Orada gelinlerimizi gelinlikleriyle, güveylerimizi damatlıklarıyla misafir ediyoruz. Trabzon botaniği bu şehre kim kazandırıyor? 8 trilyonluk bir proje, 103 dönüm alan üzerine yapılıyor. O araziyi yıllar boyunca hiçbir Cumhuriyet hükümeti Trabzon’a tahsis edemedi. Kim tahsis etti? Recep Tayyip Erdoğan. Hani derler ya belediyeler ne yaptı diye? Söyleyeyim mi? Biz göreve geldiğimizde vatandaşlarımız diyordu ki ‘tabutluk gibi otobüslerle bizi taşıyorsunuz.’ Bu şehre 85 adet klimalı otobüsü kim kazandırdı kim? Kart 61 ile yaraları sarmaya, yoksul kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya kim başladı?

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 
Bakınız Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere ve gazilerimize suyu bedava veriyoruz bedava. Kim yaptı bunu kim? Siz yaptınız, sizin seçtiğiniz AK Parti yaptı. Erdoğdu yolunu kim yapıyor? Sahil dolgusu tahkimatını kim başlattı? Trabzon konaklarını söz verdiği gibi kim yaptı? Erdoğdu’da gençlik merkezini kim yaptı? Türkiye’nin en büyük hayvan barınağını Trabzon’da kim yapıyor? Teknik hizmetler binasını kim yaptı? Mikro kredi ile kadınlarımızın iş sahibi olmasını kim sağladı. Hanımeli pazarlarını kim kurdu? Bakınız şurada bir bina var.
 
Meydan Parkı ikinci etap çalışmaları kapsamında restore etmekte olduğumuz eski Mola oteli. O binayı kadınlarımıza tahsis edeceğiz. Kadınlarımız ürettikleri ürünleri orada satacak ve para kazanacak. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızdan orada bir kuruş alamayacağız. Türkiye’nin kentsel dönüşümde en önemli adımları Trabzon’da atıldı? Kim yaptı bunları. Tabi ki AK Parti. Ayasofya’yı ortaya çıkardık, Ayasofya’ya hakkı olan cami hüviyetini tekrar geri kazandırdık. Bahcecik’in Zağnos’un, Tabakhane’nin dönüşümünü kim yaptı? Aynı zamanda Çömlekçiyi yapıyoruz. Sezai Uzay Mahallesi’ni, Kaymaklı’nın bir kısmını ve Narlıbahçe’yi de dönüştüreceğiz. Dev Kanuni Bulvarı ile bu şehri inci bir gerdanlık gibi kim örüyor kim? Kamulaştırmaları ile 1 katrilyonluk dev bir yatırım. İşte tüm bunları sizin seçtiğiniz memur ettiğiniz AK Parti yaptı, yapıyor” şeklinde konuştu. 
 
AKYAZI’YI TRABZONSPOR İÇİN YAPTIK, ZATEN TAHSİS ETTİK  
Konuşmasında muhalefete yüklenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Muhalefet dün burada Akyazı’yı Trabzonspor’a tahsis edeceklerini söylemişler. Günaydın arkadaşlar günaydın. Biz zaten tahsis ettik. Biz Akyazı’yı kim için yaptık? Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız zaten tahsis etti. Akyazı Trabzonspor 24 saat hizmet eden bir kompleks olacak. İşte bunlar bu halde. Bunlar Trabzon’un çok gerisinde” ifadelerini kullandı.  
 
CHP VE MHP, HDP’NİN BARAJI GEÇMESİNİ İSTİYOR 
7 Haziran seçimlerinin AK parti ve diğerlerinin seçimi olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: “7Haziran seçimleri Türkiye’nin istiklal seçimidir. Bir yanda Türkiye’nin gizli görüşmelerinin yapıldığı Dışişleri Bakanlığı’nın odasını dinleyip yabancı servislere servis edenler, bir yanda AK Parti. Bu vatan hainleri MİT TIR’larını durdurup Türkiye’yi terörist ilan etmeye çalışmadı mı? İşte Türkiye bu ortamda seçime gidiyor. En başta bunu bilmek lazım. Bu CHP ve MHP istiyor ki PKK’nın uzantısı olan HDP barajı geçsin. Bu seçim AK Parti ve diğerlerinin seçimidir. 77 milyon insanımız bunlara en güzel cevabı verecektir”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel