Akyazı'ya yakından inceleme

TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. Akyazı Stat Kompleksi’nde beraberinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte incelemelerde bulunan Ergün, projeyi yürüten firma yetkililerinden yapılan çalışmalar h

Akyazı'ya yakından inceleme

TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. 


Akyazı Stat Kompleksi’nde beraberinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte incelemelerde bulunan Ergün, projeyi yürüten firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin hayata geçirilmesinde ve bu yönde TBMM’de karar çıkartılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başrol oynadığına dikkati çeken TOKİ Başkanı Ergün “Bu Trabzon için çok önemli bir projedir. Bu projenin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. TOKİ Türkiye’nin birçok ilinde büyük stat projelerini yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Akyazı Stadı bitimiyle beraber Trabzon şehrine önemli bir vizyon kazandıracaktır. Bu projede bitimiyle birlikte Trabzon’un cazibe merkezlerinden biri haline gelecektir. TOKİ’nin birçok şehrimizde böylesine büyük projeleri hayata geçirmesi spor, sanat, eğitim ve kültüre ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Ayrıca TOKİ dar gelirli vatandaşlarımızın nitelikli konut ihtiyacını karşılarken diğer yandan da yerel yönetimlerin kentsel dönüşüm projelerine destek oluyor” dedi.


Akyazı Spor Kompleksi’nin bitirilmesiyle birlikte Trabzon’un şehrin simgesi haline gelecek, çok prestijli bir spor ve kültür mekanına sahip olacağını kaydeden Başkan Ahmet Metin Genç ise “Proje kapsamında burada ayrıca sosyal, kültürel tesisler de inşa edilecek. Böylece burası Trabzon’un cazibe merkezi haline gelecektir. Stadımız inşallah zamanında bitirilip vatandaşlarımızın ve Trabzonspor’un hizmetine sunulacak. TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün hemşerimiz olması nedeniyle bu projeye ayrı bir önem veriyor, eksiklerin giderilmesi için çok büyük çaba sarf ediyor. Bu gibi dev projeleri güçlü iktidarların işidir. AK Parti de tek başına güçlü bir iktidar olduğu için bu projeler Türkiye’nin her yerinde hayata geçiriliyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler