Akyazı'da sıkıntı sürüyor

Trabzon'da istinat duvarının çökmesi sonucu kapanan Karadeniz Sahil Yolu'nda ulaşım güçlükle sağlanıyor.Akyazı ve Yıldızlı mahalleleri arasındaki yamaçta bulunan bir binanın istinat duvarının, 15 Mart gecesi çökmesi ve kaya parçalarının yuvarlanması üzeri

Akyazı'da sıkıntı sürüyor

Trabzon'da istinat duvarının çökmesi sonucu kapanan Karadeniz Sahil Yolu'nda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Akyazı ve Yıldızlı mahalleleri arasındaki yamaçta bulunan bir binanın istinat duvarının, 15 Mart gecesi çökmesi ve kaya parçalarının yuvarlanması üzerine kapanan Karadeniz Sahil Yolu'nun Akçaabat-Trabzon şeridi, güvenlik nedeniyle söz konusu noktada kapalı tutuluyor.

Karayolunda Trabzon-Akçaabat güzergahında seyir halindeki araçların geçişi Akyazı stadyum sahası içinden sağlanırken, Akçaabat-Trabzon istikametindeki araçlar ise deniz tarafındaki şeridi kullanıyor.

Karayolları ekipleri, çökmenin meydana geldiği yamaçta, düşme tehlikesi bulunan taşları temizleme çalışmasına devam ediyor.

Öte yandan, Ahmet Demir'in kullandığı 19 SN 909 plakalı tır, dün gece kapalı olan yolu fark edemeyerek taşlı alana girdi. Kazada yaralanan olmazken araçta hasar meydana geldi.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Akyazı ve Yıldızlı mahalleleri arasında kalan kısmındaki yamaçta yer alan binanın yan bölümündeki istinat duvarı 15 Mart'ta gece saatlerinde çökmüş, duvardaki kayalar ile arka kısmındaki hafriyat yola düşmüştü. Olayda, yoldan geçen bir minibüs zarar görmüş, araçtaki bir kişi hafif yaralanmıştı. Söz konusu bina ise tahliye edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler