Akyazı Zirvesi Ankara'da yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Trabzonspor Kulübüne yapılacak olan Akyazı Projesi ile ilgili toplantı yapıldı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ev sahibi yaptığı Bakanlık toplantı salonundaki toplantıya Bakan yardımcısı Muhammet Balta, TO

Akyazı Zirvesi Ankara'da yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Trabzonspor Kulübüne yapılacak olan Akyazı Projesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ev sahibi yaptığı Bakanlık toplantı salonundaki toplantıya Bakan yardımcısı Muhammet Balta, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Trabzon Milletvekilleri Faruk Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Karayoları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, gençlik Spor genel Müdürü Mehmet Baykan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratları katıldı.

Bakan Erdoğan Bayraktar, ev sahipliği yaptığı toplantıda Akyazı Projesini şehre bağlayacak olan ulaşım güzergahları üzerinde duruldu.

Bakan bayraktar,  2 yıl içinde projenin ve yollarının bitirilmesini isterken, Akçaabat ile Trabzon’u birleştirmeleri gerektiğini söyledi.

Yaklaşık 1 saatten fazla süren toplantıda Akyazı Stadyumu alternatif güzergahlar üzerinde duruldu. Kısa ve uzun vadede iki farklı proje yapılması kararlaştırıldı.

Bakan Bayraktar projenin şehre yeni trafik soru getirmek yerine mevcut trafiği rahatlayacak şekilde yapılmasını istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel