Akyazı Projesi’ni halkla buluşturacak

 TMMOB Trabzon İKK Sekreteri ve İMO Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı Projesi’yle yakından ilgilendiklerini belirterek, sunumlu bir toplantı organize ettiklerini söyledi. Stat projesinin kotuyla ilgili iddiaları değerlendiren Yaylalı, “Projedeki neyse ilgil

Akyazı Projesi’ni halkla buluşturacak

 

TMMOB Trabzon İKK Sekreteri ve İMO Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı Projesi’yle yakından ilgilendiklerini belirterek, sunumlu bir toplantı organize ettiklerini söyledi. Stat projesinin kotuyla ilgili iddiaları değerlendiren Yaylalı, “Projedeki neyse ilgili firma onu yapıyor” dedi.
 
Yaylalı, Akyazı Stat Projesi’nin kotuyla ilgili iddiaları değerlendirirken, “Stadın girişi ortadan olacak. Girdiğimizde aşağıya inmiş olacağız. Proje öyle planlanmış. Tribünün ortasından girmiş olacağız. Merdivenle inip merdivenle çıkacağız. Stadın kotunun deniz kotunun üstünde olduğu sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum” dedi.
 
Yaylalı, kısa zaman içinde Akyazı Projesi’yle ilgili bir toplantı yapmayı planladıklarını kaydederek, “Akyazı Stadı’yla birlikte Akyazı Projesi’nin içeriğiyle ilgili bir sunum hazırlıyoruz. Projede neler var, neler yok diye kamuoyuyla paylaşmayı düşünüyoruz. Projeyi hazırlayan müşavir firma var. TOKİ’nin ortak olduğu bir firma. Emlak Proje Pazarlama diye. Emlak Konut’un yan kuruluşu. Firmayla görüşüyoruz. Müsait bir vakitlerini ayarlayabilirsen en kısa zamanda bu geniş katılımlı toplantıyı yapacağız. Tüm kamuoyuna ilgilendiren bir konu. Bu toplantıda eleştirilen yapılır, gerekli önlemler alınır. Eleştiriler hiç başlamadan tedbir alınmış olur. Ağırlık olan konu stadın dışındaki alanın nasıl kullanılacağıdır. Böylece stat nasıl olacak bilgilerini de almış oluruz” biçiminde konuştu. Yaylalı, dolgu kotuyla ilgili iddialara da, “Projedeki neyse ilgili firma onu yapıyor” dedi.       

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel