Akyazı Projesi başladı

Akyazı Projesinde dolgu işlemleri yeniden start aldı.Aylar önce dolgu işlemi başlatılan ve Mimarlar Odasının itirazı ile durdurulması istenen Akyazı Projesinde dolgu işlemleri Danıştay'ın itirazı ile başladı.Mimarlar Odasının itirazı ile Akyazı projesi ay

Akyazı Projesi başladı

Akyazı Projesinde dolgu işlemleri yeniden start aldı.

Aylar önce dolgu işlemi başlatılan ve Mimarlar Odasının itirazı ile durdurulması istenen Akyazı Projesinde dolgu işlemleri Danıştay'ın itirazı ile başladı.

Mimarlar Odasının itirazı ile Akyazı projesi aylar önce durdurulmuştu. Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar KTÜ Akademik Eğitim Yılı açılışında Akyazı Projesinin devam edeceğini duyurmuştu. Bayraktar, Danıştay'ın Mimarlar Odasının talebini reddettiğini ve en kısa sürede dolgu işlemlerinin devam edeceğini söylemişti. Danıştay'ın kararının ardından Akyazı Projesi dolgu işlemine de ara verilmeden başlanıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel