Akyazı polemiği devam ediyor...

Haber61.net – haber Servisi – Trabzon Akyazı dolgu alanını adı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi olarak adlandırılması için Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi (TBMM) oy çoğunlu ile karar aldı. Kararın ardından Trabzon tabiri yerinde ise ikiye bölündü.

Akyazı polemiği devam ediyor...

Haber61.net – haber Servisi – Trabzon Akyazı dolgu alanını adı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi olarak adlandırılması için Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi (TBMM) oy çoğunlu ile karar aldı. Kararın ardından Trabzon tabiri yerinde ise ikiye bölündü. Kentin büyük çoğunluğu bu öneriyi yersiz olarak buldu. AK Partili bazı isimlerde Cumhurbaşkanı’nın bu tür söylemler ile yıpranacağının altını çizdi. Bu tür düşünenlerden biride Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç oldu. Genç, “Bu memlekete her toprağına ve her bölgesine her iline hizmet eden sayın başbakanımız, şimdi ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyi onure etmek evvela partililer olarak ve şimdi bulunmuş olduğumuz makamlar olarak bizler için bir görev ve vazifedir.”dedi.

Genç, “ Ancak Cumhurbaşkanı kimi hele bizim cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kimi mümtaz bir şahsiyeti onure ederken tartıştırılmaması gerek. Bu nedenden dolayı çok üzgünüm. Ben o meclis toplatısında da yoktum ama bu tartışmama mahal vermemek gerekli idi. Gurup toplantısında olsaydım başka bir yönde çabam olurdu. Bir tarafta onure edeceğiz diğer taraftan tartışmalara nende olacağız. Bu bir meclis kararıdır fakat meclisin yetkisi değildir. Bunu da Spor Bakanlığı değerlendirecek ve bir karar verecek. “ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler