Akyazı kazasının perde arkası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Mevkiinde 26 Eylül günü bulanan ve 40 yaşındaki Yusuf Aydın’ın ölümüne neden olan kazanın nasıl olduğu ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre aynı şantiyede çalışan O.B, “Son olarak Yusuf’u gördüğüm

Akyazı kazasının perde arkası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Mevkiinde 26 Eylül günü bulanan ve 40 yaşındaki Yusuf Aydın’ın ölümüne neden olan kazanın nasıl olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre aynı şantiyede çalışan O.B, “Son olarak Yusuf’u gördüğümde şantiye alanında geziyordu. Bende kendisine akşamüzeri burada gezmemesi gerektiğini söyleyerek uyardım. Bir süre sonra merak ettim ve Yusuf’u aramak için tekrar şantiyeye girdim. Onu gördüğümde Yusuf’un bacaklarının ezilmiş olduğunu gördüm.” dedi.

O.B, “Dolgu alanının hemen yanı başında bulunan tünelden çıkan hafriyatı Akyazı dolgu alnına seren dozerin altında kaldığını fark ettik” ifadelerini kullandı.

Dozerin operatörü Y.B, “ben olay yerinde çalıştım. Sonrasında aracı park ettim ve gittim. Ezdiğimi hatırlamıyorum.” şeklinde konuştu.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel