Aktütün Gazisi nişanlandı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu’na 3 Kasım 2008 tarihinde yapılan hain saldırı sonucu ayağına kaybeden ve protez ayakla yaşamını sürdüren Gazi Bayram Yıldırım, sevdiklerinin katılımıyla gerçekleştirilen nişan töreniyle evliliğe ilk adımını at

Aktütün Gazisi nişanlandı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu’na 3 Kasım 2008 tarihinde yapılan hain saldırı sonucu ayağına kaybeden ve protez ayakla yaşamını sürdüren Gazi Bayram Yıldırım, sevdiklerinin katılımıyla gerçekleştirilen nişan töreniyle evliliğe ilk adımını attı.

Of Nüfus Müdürlüğü’nde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni memuru olarak görev yapan Gazi Bayram Yıldırım ile Arife Bağdatlı’nın nişan yüzüklerini Of Kaymakamı Tuncay Sonel taktı. Sonel, nişan töreninde yaptığı konuşmada “Böylesine pırıl pırıl iki evladımızı yetiştiren anne ve babalarımızı kutluyorum. Bu evlatlarımızın hayatlarını birleştirme kararı alması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bugün bu yüzükleri takarak onların vermiş olduğu kararı resmileştiriyoruz. İnşallah Eylül ayında evlatlarımızın düğünlerini yapacağız. O zamanda Gazimizin nikah şahidi olarak kendisini tebrik edeceğiz” diyerek Gazi Bayram’a hediyesini taktı.

Of’ta fırıncılık yapan Bağdatlı ailesinin kızı Arife Bağdatlı ile nişanlanan Gazi Bayram Yıldırım ise “Yaralandığım günden itibaren aileme ve bana karşı gösterdikleri yakın ilgiden dolayı sayın kaymakamıma ve komutanıma çok teşekkür ederim. Bu süre zarfında devletimin sıcaklığını ve şefkatini her zaman yanımda hissettim. Bugün bizleri kırmayarak nişanıma uzaktan ve yakından gelen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin” diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel