Aktürk Muhtarları ayağa kaldırdı!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk Ordu'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.Aktürk çıktığı kürsüde şunları söyledi; “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim kurulu, Denetleme Kurulu ve Disip

Aktürk Muhtarları ayağa kaldırdı!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk Ordu'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

Aktürk çıktığı kürsüde şunları söyledi; “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerimiz ayrıca Konfederasyonumuza bağlı Muhtarlar Federasyonlarımız ve bağlı Muhtarlar Derneklerimiz yani 81 ilin temsilcileriyle birlikte, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu istişare toplantısını Ordu ilinde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu toplantının Konfederasyonumuz açışından önemli kararların alınacağı bir toplantı olacağını düşünmekteyiz. Bugün Ordu ilinde, bizleri bir araya getiren Ordu Muhtarlar Federasyonunun değerli Başkan ve yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kurulduğu günden bu yana, dağınık olan Muhtar camiasını bir araya getirmek için büyük gayret gösteren ve bunu da başaran Türkiye Muhtarlar konfederasyonu ve Genel Başkanı yeni seçilen arkadaşlarımız ile birlikte yoluna devam edecektir” ifadelerinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel