Aksu, az kalsın dolandırılacaktı

 Dolandırılacağını hissettiği ve bankanın güvenlik görevlisinin uyarısı üzerine para yatırmaktan vazgeçtiğini anlatan Aksu, ”Evimin kapısında oturuyordum tanımadığım bir numaradan telefon geldi, telefonu açtığımda bana kim olduğumu sordular, ben de Tuncer

Aksu, az kalsın dolandırılacaktı

 

Dolandırılacağını hissettiği ve bankanın güvenlik görevlisinin uyarısı üzerine para yatırmaktan vazgeçtiğini anlatan Aksu, ”Evimin kapısında oturuyordum tanımadığım bir numaradan telefon geldi, telefonu açtığımda bana kim olduğumu sordular, ben de Tuncer Aksu olduğumu söyledim. Daha sonra bana, ben polisim bana acil para yollaman gerekiyor dedi. Kredi kartımın olup olmadığını bankada hesabım olup olmadığını sordu. Bana, bankaya git ben seni yönlendireceğiz parayı nasıl yatıracağını söyleyeceğiz dedi. Ben ne olduğunu anlamadım bankanın ATM’si önüne geldim ancak dolandırılacağımı hissettim. Bankanın güvenlik görevlisinin uyarmasıyla para yatırmaktan vazgeçtim Sonra da hemen polisi aradım. Dolandırılmaktan son anda kurtuldum. Benim başıma böyle bir olay geldi bu nedenle vatandaşların bu gibi durumlarda sakın bu tarz telefonlara inanmasınlar, kanmasınlar. Hemen emniyete haber versinler" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler