Akşehir: Mağdur olan benim

Trabzon’un Söğütlü beldesindeki çökme tehlikesi nedeniyle güçlendirme çalışmaları devam eden Söğütlü İlköğretim Okulu ile ilgili Müteahhit Firma Vekili Sezai Akşehir, açıklama yaptı. Akşehir şunları söyledi: “Bina yıllardır hizmet veriyor. Biz binayı Bayı

Akşehir: Mağdur olan benim

Trabzon’un Söğütlü beldesindeki çökme tehlikesi nedeniyle güçlendirme çalışmaları devam eden Söğütlü İlköğretim Okulu ile ilgili Müteahhit Firma Vekili Sezai Akşehir, açıklama yaptı.

 

Akşehir şunları söyledi: “Bina yıllardır hizmet veriyor. Biz binayı Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nün bizden istediği şartları yerine getirerek inşa ettik. Zaman içerisinde bina içerisinde çökme ve burkulmalar oluştu. Bu nedenle bu binaya acil müdehale edilmesi gerekti. Biz de iyi niyetimizden ötürü müdahalemize başladık. Binanın deprem yönetmeliğine getirilmesi benden istendi. Bende projelendirdim ve idareye sundum. İdare de projeleri onayladı. Benim taahhüdüm olmamasına rağmen elimden gelen her şeyi yaptım. Vali bey dün incelemelerde bulunmuş sanırım kendisine eksik bilgiler verilmiştir. Burada mağdur olan benim. Burada özel-tüzel yok. Benden kaynaklanmayan bir nedenden ötürü sorun oluşmuştur. Ödemelerimin yapılmasını istiyorum. Yapılmadığı taktirde hukuksal yollara da başvuracağımı belirtmek isterim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler