Akrabalar birbirlerine girdi

Samsun'da aralarında husumet bulunduğu iddia eden akrabalar arasında çıkan kavgada anne ve oğlu bıçakla yaralandı. Olay, Samsun'un Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen

Akrabalar birbirlerine girdi

Samsun'da aralarında husumet bulunduğu iddia eden akrabalar arasında çıkan kavgada anne ve oğlu bıçakla yaralandı. 

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen akrabalar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgada iddialara göre O.Ş. (17) ve yanında bulunan F.T. (20) akrabaları Ufuk T. ve annesi Selda T.'yi bıçakla yaraladı. Yaralılar Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, akrabalarını bıçakladıkları iddia edilen O.Ş. ve yanında bulunan F.T., polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden F.T. Irmak Polis Merkezi'ne, O.Ş ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler