AKP'nin Trabzon gezisi iptal oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli'nin, AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyareti ve ardından gerçekleştireceği Samsun'daki programı iptal edildi.      Gedikli, Trabzon programı kapsamında Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye Baş

AKP'nin Trabzon gezisi iptal oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli'nin, AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyareti ve ardından gerçekleştireceği Samsun'daki programı iptal edildi. 
     Gedikli, Trabzon programı kapsamında Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret ederek, bir süre görüştü. 
     Daha önce AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret edeceği ve ardından Samsun'da çeşitli programlara katılacağı duyurulan Gedikli'nin, bu programlarının iptal edildiği, uçakla Trabzon'dan İstanbul'a gideceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler