AKP'li Genç'ten destek teşekkürü

Trabzon’da dün gerçekleştirilen temayül yoklamasında AK Parti Teşkilatları’nın teveccühü ile ilk sırada yer alan AK Parti milletvekili aday adayı Avukat Ahmet Metin Genç, teşkilatların kendisine vermiş olduğu destekten memnun olduğunu söyledi.Konuyla ilgi

AKP'li Genç'ten destek teşekkürü

Trabzon’da dün gerçekleştirilen temayül yoklamasında AK Parti Teşkilatları’nın teveccühü ile ilk sırada yer alan AK Parti milletvekili aday adayı Avukat Ahmet Metin Genç, teşkilatların kendisine vermiş olduğu destekten memnun olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç “Yıllarca omuz omuza birlikte Trabzon için hizmet verdiğim teşkilat mensubu arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Üstün gayret ve özveriyle her zaman iftihar ettiğim teşkilat mensubu arkadaşlarımın vermiş oldukları desteğin aynı zamanda sorumluluk anlamına da geldiğini biliyorum. Bu sorumluluk bilinciyle şayet aday olup ve Trabzon’u temsil için seçilirsem bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman teşkilat mensubu arkadaşlarımla el ele, omuz omuza hizmet yolculuğumuza devam edeceğimi ifade etmek isterim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel