Akp'den hava kirliliği savunması

 AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın hava kirliliği konusunda yaptığı açıklamaları "yalancılık" olarak nitelendirdi.  Altunbaş, Trabzon CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın açıklamalarında kendi ke

Akp'den hava kirliliği savunması

 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın hava kirliliği konusunda yaptığı açıklamaları "yalancılık" olarak nitelendirdi. 
 
Altunbaş, Trabzon CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın açıklamalarında kendi kendini yalanladığını ifade ederek, “Sayın Kaya, ‘2009’da Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’un tamamının 2010 yılı sonuna kadar doğalgaza geçeceğini söyledi’ demiştir. Bu tamamen bir yalandır. Trabzon Belediye Başkanı Sayın Orhan Gümrükçüoğlu doğalgaz çalışmalarının 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmasına gayret gösterileceğini söylemiştir. Zaten Sayın Ahmet Kaya açıklamasının bir sonraki cümlesinde, “26 Eylül 2012 günü Atatürk Köşkü bahçesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibi, 2014 yılı sonu veya 2015 yılı içerisinde tüm kentte doğalgaz ulaştırılmasının planlandığını da söyledi.” İfadesiyle bir önceki iddialarını kendisi yalanlamıştır. Herhalde 2010 rakamı ile 2014 ve 2015 rakamlarını karıştırmaktadır” dedi.
 
Kaya’nın açıklamasında gerçeklerin değil yalanların ön planda tutulduğunu kaydeden Altuntaş, “Sayın Belediye Başkanımızın 61 projesi arasında yer alan doğalgaz projesi 5 yıllık bir plan dahilinde uygulamaya konmuştur. Doğalgazın ilk kaynağı 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılmıştır. O günden bugüne Trabzon’da 2 bin 51 binaya, 18 bin 842 daire ve işyerine doğalgaz getirilmiştir. Bugün itibariyle 10 bin 845 ev ve işyerinde doğalgaz kullanılmaktadır. Doğalgaz hattının döşenmesi ve abonelere ulaştırılması çalışmaları devam etmektedir.Biz CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın Ahmet Kaya’yı lütfen biraz ciddiyete davet ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler