“AkParti, İktidarın 10. Yılını Kutluyor”

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 3 Kasım 2002 tarihinde işbaşına geldiği iktidar koltuğunda 10. yıl dönümü sevinci yaşıyor. İl Başkanı Günnar “AK Partinin 10 yıllık iktidarında Türkiye’nin her alanda büyük bir hizmet atılımı yaşanmıştır” dedi. AK P

“AkParti, İktidarın 10. Yılını  Kutluyor”

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 3 Kasım 2002 tarihinde işbaşına geldiği iktidar koltuğunda 10. yıl dönümü sevinci yaşıyor. İl Başkanı Günnar “AK Partinin 10 yıllık iktidarında Türkiye’nin her alanda büyük bir hizmet atılımı yaşanmıştır” dedi.
 
AK PARTİ 10 YILDA TÜRKİYE’Yİ HER ALANDA HİZMET ATILIMI YAŞATMIŞTIR
 
İktidara geliş günü olan 3 Kasım dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, halkın verdiği destekle geldikleri iktidara yine halkın desteğiyle devam ettiklerini söyledi. Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: Bu bir millet hareketiydi. Kurulmasına bu millet karar verdi ve tek başına iktidara getirdi. 3 Kasım 2002 yılında göreve gelen iktidarımız 10'uncu yılını doldurdu. 3 Kasım’da halktan aldığımız yetki ve teveccühle iktidara geldik. Gerçekten aziz milletimizin desteğiyle 10 yıl içerisinde çok büyük mesafeler kat ettik. Hiçbir zaman enkaz edebiyatı yapmadık, mazeret üretmedik, laf üretmedik. Milletimizin desteğini alarak bu ülkeyi yeni baştan imara başladık. Milletimizin taleplerine kulak vererek, değişim ve dönüşüm hamlesini başlattık. 1993-2002 yılları arasında Türkiye ekonomisi yıllık ortalama yüzde 3 büyüyebilirken, hükümetlerimiz döneminde, 2003-2011 arasında büyüme yıllık ortalama yüzde 5,3 olarak gerçekleşti. Ülke için tesis ettiğimiz istikrar ve güven ortamı, Uluslar arası arenaya da yansıdı. Ekonomide de son derece istikrarlı bir tutum izledik. Bu sayede ekonomimiz tarihinde hiç olmadığı kadar başarılı bir süreç izledi. Her alanda ülkeyi kat be kat büyüttük. Küresel finans krizinin tüm dünyayı etkisi altına aldığı bir süreçte bile ekonomimizi istikrarlı bir şekilde büyütmeye, işsizliği düşürmeye, yatırımları arttırmaya, Türkiye'yi güvenli bir liman, güvenli bir yatırım üssü olarak dünyada en üst sıralara taşımaya devam ettik. Artık IMF ile anlaşma yapan bir konumdan, IMF’ye borç verebilir bir konuma geçmiş bir ülke statüsüne ulaşık. Sağlıkta büyük dönüşüme imza atarak hasta memnuniyetini yüksek seviyelere çıkardık. Ulaştırma alanında bölünmüş yollar, otoyollar, hızlı tren hatları ve metrolarla kelimenin tam anlamıyla Türkiye’nin çehresini değiştirdik. Bacasız sanayi dediğimiz turizmde Türkiye yükseliyor. Fevkalade güçlendik ve güçlenmeye devam ediyoruz. Kısacası 10 yılda Türkiye’yi her alanda büyük hizmetlere kavuşturduk. Tüm bu başarılı çalışmaların arkasında milletimizin hayır duası ve desteği yer almaktadır. Destek veren, dua eden herkese teşekkür ediyor ve nice 10 yıllara diyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel